VOOR ELKE DRUMMER IN APELDOORN EN OMSTREKEN IS ER NU EEN NIEUWE DRUMSCHOOL!

DrumBeats.

Ik ben Patrick Nuesink en heb DrumBeats Apeldoorn opgericht om een verschil te maken in het leren drummen. Ik weet namelijk uit ervaring dat veel reguliere drumscholen na een tijdje toch saai worden. Dat je toch met tegenzin naar drumles gaat, omdat je alleen maar dingen moet en niet dat mag drummen wat je graag zou willen.

Zelf ben ik al ruim 15 jaar actief als drummer. Ik ben sessiemuzikant en drum o.a. in de band The Doots. Bij deze formatie heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende poppodia in Nederland en op radiostations zoals o.a. Radio 1 en Radio 2, 3FM, Radio538 en Veronica.

Ik kan je dus de fijne kneepjes van het drummersvak leren!

Of je nu beginner bent, nòg beter wilt worden dan je al bent, jong of oud, iedereen is welkom!

Met mijn kennis, ervaring en enthousiasme speel ik in op jouw wensen. Samen gaan we kijken hoe we datgene kunnen bereiken wat jij wilt.

Dus geen saai en ouderwets gedoe, maar inspirerende en interactieve lessen in een coole omgeving.

We zullen verschillende stijlen behandelen, verschillende technieken aanleren, letten op je drumhouding maar natuurlijk vooral veel meespelen met jouw favoriete muziek. Voorop staat dat je gaat leren wat jíj wilt.

Ik wil voor jullie een relaxte plek waar je op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo drumlessen kunt volgen. Want iets wat je leuk vindt, moet je met plezier uitbouwen en natuurlijk niet opdringen.

Enthousiast geworden? Neem contact met mij op voor meer informatie of meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles en voor je het weet sta je zelf op het podium!

drum_beats_001

drum_beats_009

drum_beats_005

drum_beats_006

drum_beats_008

drum_beats_002

drum_beats_003

drum_beats_004

drum_beats_007

GRATIS PROEFLES